ΕλληνικάEnglish (United Kingdom)

Τελευταία νέα

Έκτο ενημερωτικό δελτίο

Το έκτο ενημερωτικό δελτίο είναι πλέον διαθέσιμο στον επίσημο ιστόχωρο του έργου. Στο δελτίο περιλαμβάνονται πληροφορίες για τις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υλοποίησης του έργου.

Για να το δείτε, πατήστε εδώ

Συγχρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο

To έργο μας, αποτελεί πλέον μέρος των εγκεκριμένων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων LIFE, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο. Η σχετική απόφαση του Δ.Σ. βρίσκεται διαθέσιμη εδώ. Η ομάδα εργασίας του Waste2bio θα ήθελε να ευχαριστήσει το Πράσινο Ταμείο για αυτή του την υποστήριξη στις δράσεις μας.

H ομάδα του Waste2bio στο CYPRUS 2016

Η ομάδα του “waste2bio” παρευρέθηκε στο CYPRUS 2016. Στα πλαίσια του Διεθνούς συνεδρίου για την αειφορική διαχείριση των αποβλήτων, η ομάδα εργασίας, οργάνωσε μία ενότητα η οποία αφορούσε στην παραγωγή βιοκαυσίμων από βιομάζα ενώ στη διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου από εκπρόσωπο της ομάδας. Στο συνέδριο παρευρέθηκαν 600 άτομα από 52 χώρες του κόσμου. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο αναφέρονται στο παραπάνω σύνδεσμο.

H ομάδα του Waste2bio στο ORBIT 2016

Η ομάδα του “waste2bio” παρευρέθηκε στο ORBIT2016. Eκεί παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα λειτουργίας του συστήματος διαχείρισης βιοαποβλήτων που υλοποιείται στους Δήμους Παπάγου-Χολαργού κι Ασπροπύργου. Η ομάδα εργασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου για την άριστη διοργάνωσή του.

BBI 2016 – Ημέρα πληροφόρησης και διασύνδεσης

H ομάδα του Waste2bio παρευρέθηκε στην ενημερωτική ημερίδα η οποία διοργανώθηκε από το ΒΒΙ στις Βρυξέλλες στις 21 Απριλίου. Στην ημερίδα αυτή, ήρθαν σε επαφή πιθανοί εταίροι ενώ πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μεταξύ φορέων ενόψει των νέων προγραμμάτων του BBI για το 2016. Περισσότερες πληροφορίες για το BBI είναι διαθέσιμες εδώ.

H ομάδα του Waste2bio στο Athens Science Festival

H ομάδα του Waste2bio παρευρέθηκε στο Athens Science Festival μαζί με την ομάδα του εργαστηρίου ανόργανης και αναλυτικής χημείας της σχολής χημικών μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που είμασταν μέρος αυτής της ομάδας. Δείτε τα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν από προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. στο ακόλουθο Link: Elephants Toothpaste. Περισσότερα πειράματα είναι διαθέσιμα εδώ.

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 5

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Site Last Updated

Παρασκευή 08 Ιούνιος 2018, 12:48